ย 
Open Site Navigation

Solliciteren?

Heel gemakkelijk via Whatsapp, telefoon of mail!

Vacature introductie

Werken in een award-winning 5-sterren gevangenis, hoe gaaf is dat?! Met 43 luxe kamers, suites, zalen en een waanzinnig restaurant met open keuken en binnenplaats als terras heb jij met recht een bijzondere werkplek. Het Arresthuis, door Gault Millau in 2018 uitgeroepen tot hotel van het jaar, is met haar 5-sterren classificatie, het bekroonde fine dining restaurant Damianz en het indrukwekkende cellenblok een unieke locatie waar beleving centraal staat. Onder leiding van chef-kok Jeroen van Gansewinkel worden in Damianz de mooiste en lekkerste gerechten gecreëerd. Damianz heeft dan ook niet voor niets drie koksmutsen (15,5/20) gekregen van Gault Millau én is opgenomen in de Michelin Gids Nederland.

Wat bieden wij jou

Salaris boven de Horeca CAO

Een mooie functie bij

een topwerkgever

Personeelskorting binnen Van der Valk

Een baan met de intentie voor lange tijd

Veel leer- en doorgroei mogelijkheden

5 weken vakantie

per jaar

Wie ben jij?

Jouw functie, mensen blij maken door te koken op topniveau! Jij vind het leuk om verwachtingen te overtreffen, om mensen te verwonderen met de mooiste gerechten en om het elke dag een beetje beter te willen doen. Onder leiding van onze top chef Jeroen van Gansewinkel zijn jij en je collega’s hier dagelijks mee bezig. Hoe we dit doen, met passie en aandacht. Als je nou nieuwsgierig bent hoe onze keukenbrigade te werk gaat, neem dan eens een kijkje op de instagrampagina van onze chef.

  • Jij gaat altijd voor die glimlach, bij je gasten én je collega’s!

  • Verwachtingen overtreffen is jouw ding

  • Jij werkt liever samen dan alleen

  • Een koksopleiding en/of werkervaring is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk. Sta jij aan het begin van je kokscarrière, heb jij passie voor koken en wordt je enthousiast van gedachte om een echte keukenbaas te worden, dan pas jij perfect in ons team. Met jou inzet en de begeleiding van onze ervaren chefs kom jij er wel.

  • Supercool, als het even spannend wordt heb jij geen stress

  • Jij spreekt Nederlands en Engels. En als je toevallig ook nog een andere taal spreekt dan is dat mooi meegenomen! Mocht jij nou de Nederlandse taal nog niet goed beheersen maar wil je dit wel graag leren, ook dan ben je bij ons van harte welkom!

Contact

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Jessie Joosten
Personeelszaken

Het sollicitatieproces

Zo verloopt het solliciteren bij Van der Valk Roermond.

Ontdek hoe we jou kunnen helpen om een baan te vinden.

Solliciteren

Gewoon doen!

1

Wij bellen jou

't is voor jou

2

Kennismaking

Startschot

3

Contract

Ja, ik wil!

4

Solliciteren?

Heel gemakkelijk via Whatsapp, telefoon of mail!

Wij staan voor

Plezier maken

Warm familiebedrijf

Open organisatie

Aandacht voor elkaar

ย