Open Site Navigation

OVER

TheaterHotel De Oranjerie

TheaterHotel De Oranjerie

TheaterHotel De Oranjerie ligt midden in het centrum en op loopafstand van het Designer Outlet Roermond, waar meer dan 200 winkels zorgen voor een ongekende shopervaring. Het hotel heeft naast twee eetgelegenheden ook nog een in-house theater waar gedurende het jaar ruim 100 voorstellingen op de bühne staan.

Historie

Na een moeilijke periode voor het Cultureel Centrum in Roermond werd er midden jaren negentig gezocht naar een overnamekandidaat. Van der Valk zag kansen en stapte in. Na de overname werd er direct flink uitgebouwd met een nieuwe hoteltoren van 12 verdiepingen. Inmiddels 25 jaar later staat het theater er nog steeds en biedt deze met haar 750 stoelen plek aan meer dan 100 voorstellingen per jaar.

Cerise Grand Café

Met Cerise Grand Café heeft TheaterHotel De Oranjerie dé plek om te genieten van lekker eten. Cerise Grand Café is alle dagen van de week geopend en heeft ruime openingstijden. Zo kan er op bijna ieder moment van de dag heerlijk worden genoten van koffie met gebak, lunch, diner of een borrel met hapjes. Heerlijk eten met het theater combineren? TheaterHotel De Oranjerie heeft verschillende arrangementen in combinatie met het theater.

Theater De Oranjerie

Een heerlijk ontspannen avondje uit. Dat kan bij Theater De Oranjerie. Of u nou een cabaret voorstelling bijwoont of een musical, er is het gehele jaar door voor iedereen wat te doen. Met 800 comfortabele zitplaatsen biedt onze theaterzaal hét podium voor nationale en internationale topproducties